Monthly Archive: October 2012

Hillary Clinton dhe baronesha Ashton si nxitese te tifozeve, cilat priten te vijin ket jave ne Kosove dhe Serbi. Cheerleading është një aktivitet fizik cili përmbanë akrobaci, hedhje, valle, brohoritje per ekipet ne lojra.

Follow Us