Shqiperia e ka daljen. Ne deti.

Politika i ka lajmru analistat ne polici, se po e percjellin.

Po hin kulleri ne mishtore dhe po i lyp 500 gram mish te terur. A doni me ju pre ne pjes te vogla – po e pyet misheshitesi? Jo, qitma n`USB-i.

Shume kriminela jane ne liri, per shkak kushteve te kqija ne burgjet e Kosoves.Shumica e demonstratave ja nisin me shpres te rreximit te regjimit, e perfundojne me rreximin e semaforave dhe shenjave te komunikacionit.

Nuk eshte edhe krejt brllog. Trunin, boll mire po na shperlajne.

 

Comments

comments


Fatal error: Call to undefined function wp_cache_get_last_changed() in /home/content/77/9072477/html/xeniniftp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 396