Po i thot Skenderbeu Donikes (grus): Riqke turqit. Ka 21-shi, a ka KTV-ja – ja kthen gruja.

Jena ka e denojme ashper krimin, kurqysh edhe kriminelin.

Amerika, eshte nje vend ku jetojne kanibalet. Jo bre, ata jetojne ne Afrike. Jo se ata qe shkojne ne Afrike gjeth kthehen e nga Amerika nuk u kthy kush.

Narkomani po i gran kerrit, po e ndal polici dhe po ja lyp dokumentat. Narkomani po lyp n`xhepa, po lyp n`dyer, po lyp gjethka dhe po thot: Besom, por nuk e di se ku jam. Polici po brtet: A e di bre ti, se kush jam une? Narkomani, aut krejt: Ç`a eshte ka na ndodh more, une nuk po e di ku jam, e ti nuk po e di, se kush je?

Njerezit jane mesu ne jete te rend dhe nuk ka nevoje me nderru diqka qe funksionon mire.

Burri ka nis me dushu qe gruaja e tij po e mashtron, se ju ka duke diqka shume e bukur dhe gracioze. Heren e fundit kur i ka kushtuar vemendje, nuk ka qen e tille.

Kemi nis me ngjalle prodhimin, por jo edhe puntoret.

Comments

comments