Disa politikanave nuk po ju duhet mo sigurimi. Tash po i mbrojne gazetart.

A e kqyre grun ne sy deri sa bon sex? Vetem nje here me ka ndodh. Ka qen tmerr, ajo ishte te dera.

Njesit e KFOR-it dhe EULEX-it po vezhgojne klubin e xhudos ku ushtron Majlinda Kelmendi se ka indikacione qe shqiptarja nga Peja ka ushtruar dhune ndaj kundershtareve anemban botes dhe po pergatitet per Olimpiad ne Londer.

Kur ta kaloni rrugen, kqyreni kerin e jo semaforin. Nuk ka rast qe semafori e ka shkel ndonje kembesor.

Per Suedi kam degjuar sepse prej aty ka qen Bjorn Borg dhe Ingemar Stenmark. Per Etiopi kam degjuar nepermjet maratonistit Abebe Bikila. Nuk besoj qe ndonjeri do te degjon per Kosoven sepse prej aty eshte Edita Tahiri.

 

Comments

comments


Fatal error: Call to undefined function wp_cache_get_last_changed() in /home/content/77/9072477/html/xeniniftp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 396