Serbia e ka kryetarin cili nuk di anglisht dhe mbretin cili nuk di serbisht.

Nate, po bone telefoni i shtepis…

Burri:- Thuju, nuk jam te shpia. Gruaja:- Ai eshte ne shtepi.

Burri:- A je normal, a te thash me thon qe nuk jam te shpia? Gruaja:- Thirrja ke per mu!

 

Ka punu ne zbardhjen e krimit. Ju ka mbajt qirin hajnave.

Comments

comments


Fatal error: Call to undefined function wp_cache_get_last_changed() in /home/content/77/9072477/html/xeniniftp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 396