Photomontage

Hillary Clinton dhe baronesha Ashton si nxitese te tifozeve, cilat priten te vijin ket jave ne Kosove dhe Serbi. Cheerleading është një aktivitet fizik cili përmbanë akrobaci, hedhje, valle, brohoritje per ekipet ne lojra.

Comments

comments