Po e percjell nana, djalin nga Drenica, per ne Amerik. Po kukat, po kane dhe kurqysh mu ndale. Djali tjeter po mundohet me e qetsu: Hajt bre nane se kthehet, se nuk eshte ka shkon per Prishtine.

Qendra klinike univerzitare ne Prishtine, tipi i shtrire ne tavolinen e operacionit. Anestezisti po e pyet:

– Çfare lloj anestezie deshironi?

– A ka me zgjedh a? Çfare keni?

– Kemi vendore dhe t`huaj.

– Cila eshte ma e lire?

– E jona, normal!

-Ama ti mu tonen!

– Ani …Nina nina nana, nina nina nana, djalin e vogel…

Comments

comments


Fatal error: Call to undefined function wp_cache_get_last_changed() in /home/content/77/9072477/html/xeniniftp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 396