Definitivisht, dieta ma e mire eshte me karote, kep, tranguj dhe kompira. Nuk duhet me i zi, as me i pjek, e as me i hanger te gjalla. Duhet me i punu.

Tipi: A m`len me t`fotografu?

Tipka: Pse?

Tipi: T`ja tregoj baba dimrit deshiren.

 

Gazetari ne nje fabrik, po bone intervju gjate Javes biznesit Kosovare: A e keni ne plan me e qit ndonje produkt te ri gjate vitit 2013? Ne vitin 2013 kena plan me qit vetem puntor – tha pronari.

 

Po ndalet autobusi ne Gjilan, tu shku per Presheve dhe shoferi po thote …

Pushim 20 min … ne qofte se dikush deshiron te shkoje ne toalet, ose ta dhez nje cigare apo ta kryn fakulltetin ..!

Comments

comments


Fatal error: Call to undefined function wp_cache_get_last_changed() in /home/content/77/9072477/html/xeniniftp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 396