Oferte verore nga bankat tona:Merre kredi per dasem. Nese ju lene gruja, na keni neve.

Tipi tu punu me nje kompani dhe nje dite shkon te drejtori me u anku: Drejtor, kam nevoje per disa dite pushimi.
“Pse?”
“Kam probleme familjare” – tipi si dhimbshem po e thot.
“Pse, cka ka ndodh?” – drejtori i brengosur.
“Kam mu martu!”

 

Qysh i ke femijet ???
– Mire bre. Njeni e ka kry per mesues, tjeteri per mjek, qika eshte juriste dhe i vogli eshte hajn.
– Qysh bre me kesi femi te mrrekullushem po e mbane hajnin ne shtepi?
– Jo more, ai neve na mbane, se tjeret jane papune.

Comments

comments


Fatal error: Call to undefined function wp_cache_get_last_changed() in /home/content/77/9072477/html/xeniniftp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 396