Tipat qe shihen çdo dite ne qytet me kemb te depiluara dhe vetllat e nukta, a i kane te rregullta menstruacionet?

Ne barnatore: – Miredita, a keni lexilium?  – Po, a keni recet? – Me pas receten, e kisha marru vet! ..

Comments

comments