Sex & City eshte arsyeja pse te rinjte po ikin nga katuni

Sami Lushtaku nuk ka flejt mire dhe po zgjohet prej gjumit:
Ku jam keshtu, ku gjindem? Ne dhomen numer 10 – po pergjigjet nje zo.
N`burg a n`spital?
Sipas hulumtimeve te fundit, gruaja cila ka me shume kilogram, jeton me gjate se mashkulli cili ja ka thon kete.

Comments

comments