Pas ketyre dy shkarkimeve sonte ne rektorat, nese kam vend ne HDD, po e shkarkoje edhe nje film.

Kosoven me e shti n`kanall (kontroll teknike) kurre nuk kish mujt me u regjistru, se kurgjo nuk po i funkcionon dhe plus do pjes po i mungojne.

Comments

comments