Kush nuk ka pune, ai nuk ka “lidhje”.

Shoki, qysh te dulen analizat? – Jo mire, sheqerin ne gjak, kisellinen n`bark, uje n`gju… – Po ti nuk koke njeri, ti koke limunade.
Tipi cdo dite tu e percjell lopen se kur po pjell. Ne fund, i merzitur po hyn ne shtepi dhe po i ankohet grus: Kjo lopa jone, kurqysh me pjell!? – Le rahat burre, se kure te sheh ty, mendon se ka pjell.
Dy veta ma leht divorcohen, kur eshte aty edhe i treti.
Ka ardhe koha me i la durt edhe pas aplaudimit.

Comments

comments