Te na, t`njejtit njerez qe i gjujne paret, jane edhe ka i kapin.

Policia po vjen te akuzuari cili eshte n`arrest shtepiak per me e qu ne gjykate. Tipi po del ne dritare: Nuk mundem sot se kam mysafir.

Qysh ulen kuvendaret ne mbledhjet e Ndermarjeve publike?
Gruaja dhe femit ne anen e majt, familiaret tjere ne anen e djathte.

Comments

comments


Fatal error: Call to undefined function wp_cache_get_last_changed() in /home/content/77/9072477/html/xeniniftp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 396