Pse e ke qite kuleten n’maje te bredhit? E kam si zbukurim.

Po e pyesin prindin ne zyren e pashaportave: Cfare ngjyre i ka djali syte?
– Hmmm. Vallahi, nuk e di! Moti ja kena ble mobilin dhe prej atehershit syte nuk ja kena pa.

 

Deputeti po kthehet vone te shpija dhe gruja po kerkon prej femive: Mos boni zhurme se baba eshte lodhe se krejt diten ka duartrokit …

Comments

comments