Qysh i thojne ne Drenic orbitave? Kallodont n’kokra!

Premtimi i fundit elektoral per arsimtaret: E qelim kasen e shtetit dhe arsimtaret mund te marrin sa te dojne.

Ai nuk ka hi ne parti per me vjedh, por duhet ti permbahet programit.

Nje lajm i mire, qe se paku, krimin e kena te organizum.

Shume ma let me qen i ndershem.Te hajnat konkurenca e madhe.

Edhe EULEX-i e ka listen e kandidateve, vetem se nuk e ka te certifikune.

Comments

comments