Ne foto: Te kurdisur.

Photomontage

AGPK denon ashper rastin dhe nese perseritet, do ta denon edhe me ashper.

Genjeshter eshte, qe njerzit me se shumti rejne pas gjuetis, gjatë luftës dhe para zgjedhjeve. Ne gjueti nuk shkojme se nuk ka mo kafsh ne male, lufte nuk kena, e te na rejne edhe pas zgjedhjeve.

Debatet duhet te organizohen per PDK-n dhe LDK-n ndamas, prej partive tjera dhe te leshohen pas ores 23.

KKa nise me m`pelqy EULEX-i se eshte e vetmja organizate qe nuk miret me punet e brendshme te Kosoves.

Kosova ka shanse te hatashme per zhvillim te shpejt. Derisa nuk ka qeveri.

Kena me i mbajt n`mend per t`mire. Si shkuan, o ka do me u bo mire.

Comments

comments