Kushtetuten e ka shkel, “gjarprin” e ka gic.

Photomontage

Une nuk e kam shkel kushtetuten, po vetem emrin e kam shkel zen..

Une jam edhe burri edhe dashnori i grus time. A eshte konflikt interesi, dhe a guxoj ti kryej te dy funksionet ne te njejten kohe? Çfare do te thote Gjykata Kushtetuese?

Nuk kam pas nevoj me luftu, une Lirine e kam prej 80-tave.

Comments

comments


Fatal error: Call to undefined function wp_cache_get_last_changed() in /home/content/77/9072477/html/xeniniftp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 396