Vuk Jeremici tu u mundu me ndreq diçka, çka nuk ndreqet.

Photomontage

Lideret e shoqeris civile, duhet vetem me i ndrru vendet  me udheheqesit e tifozeve. I kishim fitu tribunat e qeta dhe protestat e nxehta.

Cigarja shkon pas sexit. Cigaret po i ndalojne, ishalla e ndalojne edhe sexin ndaj popullates Kosovare.

Comments

comments