Jorgo Papandreu kryeministri Grek, pas krizes te madhe financiare.

Photomontage

Ministri i shendetesis, duhet te jete pacient, e jo doktor.

Tipi u lidhe, qe nuk mund te jetohet prej penzionit…dhe e ka fitu bastin.

Comments

comments