Nje moto per foto, nga albumi i vjeter.

Photomontage

Qvar lufte kunder korrupcionit, kur krkah nuk po shoh refugjat.

Investitori ne Kosove i ka plotesu standardet ekologjike. I ka shperla paret.

Kosova dhe bota, jane dy bota.

Comments

comments