Bujar, hajde shpejt se duhet me gjujt edhe Alushin!

valton-beqiri-i-fundit

Ne fillim, kam fotografu vetem natyren e vdekur, por mandej mu bo rutine dhe fillova te fotografoj edhe shoqerin tone.

 

Fitoret i kena historike. Humbjet i kena te perditshme

Comments

comments