Çka po na duhet antaresimi ne NATO, kur na boll mire jena te armatosur?

Photomontage

Leht e kane ata me i ngri maredhanjet kur kane nxemje.

 

Mi thej dhembet, tu e lyp gjuhen e perbashket.

 

Edhe ata qe e kane humb rrugen, thojne qe jane ne rruge te mire.

 

Femijet nuk e dine dallimin ne mes te kryetarit dhe kriminelit. Te dyte jane te rrethuar me plot police.

Comments

comments