Mos ju ndaloni trenave me hy ne Kosove. Ku di treni, deri ku o Kosova.

Photomontage

Dita dites, higjieno – teknika po ka ma pak pune, se qytetaret po i pastrojne kontejnerat vet.

Me ardhjen e EULEX-it, pizhamave me vija po ju kthehet moda.

Zoti, me pas bo Darvinin t`parin, nuk kish pas nevoj mu mundu reth Adamit dhe Eves.

Comments

comments