Fotot e para nga gjirimet ne Bruxel. Rolet kryesore, Atifete Jahjaga dhe Tomislav Nikolic.

Pse jo: Nje shtet, dy kryeministra, 10 zavendeskryeministra, 100 ministra, 200 zavendesministra, 1000 keshilltar, 25000 vozitsa, 350000 bodigarda dhe 23 puntor.

Nuk kena nevoj me u kujdes per kufirin. Fqinjet po na e kqyrin, si me qen i tyre.

Goddess on the Throne – 6,000 years old, she was unearthed near Prishtina, Kosovo.

Hillary Clinton dhe baronesha Ashton si nxitese te tifozeve, cilat priten ti “nxis(j)in” tifozet ne Kosove dhe Serbi.

Follow Us