Qeveria e Kosoves duke punuar ne reduktimin e shpenzimeve Ne foto-montazh: Kryeministri aktual dhe ish-krymenistri

Juria e Gjykates Speciale Deputetet cilet votojne PRO, shkojne te Gjiri i Lalzit. Ata qe votojne KUNDER, shkojne ne Gjirin e Dubraves.

Follow Us