Vetem ne facebook mundesh me organizu protest me njerez t`profileve te ndryshem.

Presidentja nuk po “deklaron” asgje per pikat 1 dhe 31. Eshte e liruar nga dogana.

Se pari ka qen monolog ne Vashington, mandej u bo dialog Prishtine Beograd.

Obiliqi eshte vendi i pare ne Kosove, ku nuk perdoren mo çarapat e bardha. Vendimi u marre, sepse ne Obiliq mo nuk egziston ngjyra e bardhe.

Ringjallja e Pacollit te Marecit, 2011 vjet pas ringjalljes e Jezusit te Nazaretit.

Follow Us